Min Kurv

Luk
Fri forsendelse ved køb over 599 Kr - 1-3 Dages levering - Vi bytter i 14 dage

Om Time24

Stedet hvor du finder et af Nordens største og mest omfattende outlet af eksklusive brands og modetøj til hele familien. Vores mission er at levere den bedste pris på marked for eksklusive mærker og en super kundeoplevelse til hele den skandinaviske familie, som køber online. Derfor håndplukkes vores kollektioner/produkter af passionerede indkøbere med respekt for den travle familie, som har brug for at spare tid og penge. Vi skaber de bedste muligheder for et godt køb ved altid at arbejde ud fra et kvalitetsaspekt i såvel indkøb som kundeservice og levering. Hos Time24 kan du altid forvente lidt ekstra. Det mener vi, er respekt for alle vi arbejder med og for.

Mange års erfaring

Når du handler hos Time24 får du PRISEN, vi har skåret alle mellemled af og henter alle vores produkter direkte hos producenten, derfor vi er så skarpe på vores priser på Time24.dk de mage års erfaring kommer vores kunder til gode og dem får du med i købet. Vi er Danmarks billigste online modeoutlet detailhandler indenfor eksklusive brands. Vi kender vores kunder og ved, hvordan en travl familie har brug for at kunne handle. Time24 er i konstant udvikling, og kundeoplevelsen vil optimeres løbende, ligesom vores leverandører også kan ændre sig efter vores kunders behov.  

Kontakt Time24.dk

Tip: Du kan finde svaret på de hyppigste spørgsmål på vores hjemmeside www.time24.dk

Du er naturligvis altid velkommen til at skrive til os på info@time24.dk eller fange os på chatten på vores webshop.

Adresse til Time24.dk

Time24.dk
??????

Spørgsmål i forbindelse med returnering

Ved returnering af varer til os henvises til vores Generelle vilkår, hvor du kan læse omkring retunering. Har du spørgsmål dertil kan de rettes til info@time24.dk

- husk at oplyse dit ordrenummer.

Generelle henvendelser om vores produkter og levering

info@time24.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kvalitet

Vi er en tillidsskabende, løsningsorienteret virksomhed, hvis serviceniveau altid overstiger forventningerne.

Respekt

Vi møder kunder og partnere som vi selv ønsker at blive mødt

Passion

Vi inspirerer vores kunder gennem vores dedikerede partnerskaber og online forretning.

Modeoutlets vision:

At yde den billigste pris på eksklusive brands og den bedste kundeservice til den skandinaviske kunde, som handler mode online og på samme tid sikre en solid profit for fortsat at skabe en bæredygtig virksomhed.

Modeoutlets mission:

Vores kunder vil, hele vejen gennem virksomheden, møde en personlig og inspirerende oplevelse hos Time24, som understøtter familiens modevalg. Kunden vil opleve hurtigt levering, let returnering og den bedste kundeservice. Kunden vil anbefale Time24 til familie og venner for Time24 overgår altid forventningerne.